November 11, 2010

Sekejap Jer Dah Khamis

Morning semua...
Apa khabar? 
Sihat ker? 
Syukur alhamdulillah kami sekeluarga sihat...
Pejam celik pejam celik...
Hari nie dah pun hari Khamis...
Tinggal 2 hari jer lagi nak hari jumpa hari Sabtu...
Lusa hari Konvo Tadika Ixora Ria akan muncul...
Hehehehehe...
Tak sabar plak nak tengok performance Qistina...
Walaupun tahun nie bukan turn Qistina untuk terima scroll...
Tapi kitorang akan hadir juga ke majlis tu untuk tengok dia dancing...
Hari nie kerja-kerja Lynn agak banyak juga...
Jadi Lynn nak fokuskan dulu kat kerja-kerja yang ada nie...
Insyaallah Lynn akan jengah korang semua yer...
Yang mana belum breakfast tu sekejap lagi Lynn nak breakfast...
Jom la kita breakfast sama-sama yer...
Take care semua...