November 8, 2010

Promotion khas Avira Shop

Erm...Actually nie first time Lynn buat kerja nie...Hehehehehe...Lynn memang tak pernah pun terfikir nak mempromosikan blog orang lain kat blog Lynn nie...Almaklumlah blog Lynn nie bukan la seglamour blog blogger yang famous kat luar sana tu...Huhuhuhuhu...

Tapi tak per...Tujuan Lynn ikhlas dan Lynn hope sangat la ada yang sudi nak membaca dan memberi respons...Ada sorang kawan facebook Lynn minta tolong sebenarnya...Minta promotekan blog dia kepada pembaca blog Lynn nie...Kita teruskan ke promotion yang sebenar yer...Tak usah la nak merepek2 lagi...

 Blog yang Lynn nak promote nie merupakan salah satu online shopping blog yang ada kat Malaysia nie...Dikenali sebagai Avira Shop dan baru sahaja mula beroperasi pada tahun nie...Blog Avira Shop nie menjual purse dan handbag dari koleksi jenama yang agak terkenal...Dah tentu la bukan yang original punya kan tapi quality purse dan handbag memang sangat tip top...

 Purse LV MAGENTA yang berharga RM65.00 memang sesuai la untuk gadis2 yang hot meletops kat luar sana...

 Yang nie plak Bronze Purse LV STYLO pun berharga RM65.00...

 Purse GUCCI Brown nie pun berharga RM65.00...Hehehehehe...

Banyak lagi purse dan handbag yang cantik-cantik kat Avira Shop nie...Kalau ada di antara kawan-kawan blogger yang berminat boleh la berkunjung ke Avira Shop yer...Korang just click jer kat perkataan Avira Shop...Terus jer nanti korang dihantar ke blor Avira Shop tu...Hehehehe...

Menurut tuan punya blog, diskaun sebanyak 15% akan diberikan kepada semua follower yang berkenan untuk membeli barang-barang yang dijual di Avira Shop nie...Tapi diskaun tersebut tidak termasuk kos penghantaran yer kawan-kawan semua...Jadi untuk sesiapa yang berminat untuk membeli boleh la jadi follower dulu yer...Boleh la dapat diskaun 15% nanti...

Okeylah...Korang boleh terus pergi ker Avira Shop untuk tengok koleksi yang lain plak...Untuk tuan punya kedai Avira Shop, kak Lynn dah promotekan blog awak kat sini yer...Nanti kalau ada barang2 yang baru inform la kak Lynn...Mana tahu ada yang terbekenan ker...Hehehehehe...