November 30, 2010

Mr. Boss Dah Tahu Dah

Korang nak tahu sesuatu tak?
Pagi tadi Mr. Boss Lynn boleh la plak tanya kat sorang office mate Lynn...
Dia tanya kenapa la Lynn nie nampak berisi sket...
Huhuhuhuhu...
**Berisi sket ker berisi banyak Mr. Boss?**

 Jadi office mate Lynn pun sound la Mr. Boss...
Boss tak tahu ker dia tengah preggy sekarang nie?
Lepas jer office mate Lynn cakap macam tu...
Terus la berkumandang story kat pejabat Lynn nie...
Ramai betul yang bercerita tentang Lynn pagi tadi...
Agak kecoh la juga...
Sekarang nie boleh dikatakan satu pejabat nie dah tahu yang Lynn preggy sekarang nie...
Esok-esok maybe satu negeri Johor plak dah tahu...

Lynn sebenarnya memang x pernah bagi tahu Mr. Boss pasal preggy kali nie...
Bagi diri Lynn belum tiba lagi masa yang sesuai untuk bagi tahu kat Mr. Boss...
Tapi sekarang nie dia dah tahu dah...
Jadi tak per la...
Hope sangat la Mr. Boss ada timbang rasa la yer kalau Lynn ada amek MC atau nak gie ke klinik utk check up...
Diam tak diam dah nak masuk 10 minggu Lynn preggy...
Insyaallah this week nak buat check up kat Klinik Kerajaan...
Nak pergi buat buku merah tu...