November 29, 2010

Monday Morning

Salam pagi Isnin untuk kawan-kawan blogger semua...Sihat ker korang? Lynn dan Qistina sihat-sihat adanya...Tapi Mr. Hubby diserang sakit 'MATA'...Huhuhuhu...Kesian tengok mata Mr. Hubby yang sepet sebelah tu...Semalam gie klinik doc bagi MC 3 hari...Tapi awal-awal Mr. Hubby dah cakap yang dia ada kerja banyak yang perlu diselesaikan...Jadi dia akan on off ke pejabat la nanti...

Pagi tadi punya la liat Qistina nak bangun untuk ke tadika...Mungkin disebabkan sekarang nie tengah cuti sekolah dan tak berapa ramai sangat kids yang datang ke tadika tu yang dia pun macam tak der mood nak gie tadika tu...Tapi nak buat macam mana...Lynn dan Mr. Hubby kena gak hantar dia gie tadika...Tak kan nak biarkan dia sorang-sorang kat rumah...Huhuhuhuhu...

Disebabkan terlalu banyak sangat bergerak dan berjalan-jalan lately nie...Lynn rasa lepak sangat bila berada di rumah...Lynn tak larat betul nak buat kerja-kerja rumah...Mata nie sakit jer tengok kain baju yang berlambak tak berlipat kat rumah tu...Tapi sungguh Lynn surrender...Lynn memang la tak larat nak buat kerja-kerja rumah...Lynn harap sangat la penyakit nie tidak la berlarutan...

Hari nie kerja-kerja di pejabat memang berlambak...Gara-gara gie berjalan kat MAHA hari Jumaat lepas...Jadi kena la bagi perhatian lebih sket kat kerja-kerja yang ada hari nie...Insyallah Lynn akan berkunjung ke blog korang semua sambil Lynn buat kerja yer...Rindu nak baca entry2 korang...Okey la...Take care semua...