November 4, 2010

Mabuk Dibuatnya

Huhuhuhuhu...Sekarang nie Lynn memang tengah mengalami masalah mabuk dan muntah-muntah nie...Untuk yang mengikuti blog Lynn nie tentu dah tahu yang Lynn sekarang nie tengah pregnant...Ikut kiraan kalendar usia kandungan Lynn dah pun 6 minggu...Penyakit 'morning sickness' memang tengah aktif la sekarang nie...

Lynn rasa mengandung kali nie Lynn lebih banyak muntah la...Asal lepas makan jer sure Lynn muntah...Kalau dulu waktu mengandungkan Qistina, Lynn tak ler selalu sangat muntah...Kalau muntah pun waktu berus gigi pagi...Tapi kali nie tak kira masa nak muntah...Waktu taip entry nie Lynn masih menahan loya nie...Huhuhuhu...

Ikutkan hati nak jer Lynn balik dan amek MC...Tapi kalau Lynn balik sure tak der siapa yang nak buat kerja-kerja Lynn...Dulu waktu Erynn ada, boleh juga dia bantu tengok2kan kerja Lynn...Tapi sekarang nie dia tengah cuti bersalin...Tak kan la nak panggil plak dia datang kerja kan...Kesian nanti kat Baby Dayana rindukan mama dia...

Nak tak nak Lynn memang kena bertahan la sehingga minggu ke12...Insyaallah waktu tu nanti dah tak mabuk-mabuk lagi...Korang ada tak petua untuk kurangkan mabuk dan muntah-muntah nie...Please share dengan Lynn petua tu yer...