November 13, 2010

Hari Yang Penuh Dengan Aktiviti

Salam hari Sabtu untuk kawan-kawan blogger semua...Syukur Alhamdulillah kami sekeluarga diberi peluang untuk menikmati hidup di muka bumi ini lagi...Hari nie merupakan hari yang penuh dengan aktiviti terutama sekali untuk our lovely daughter Nur Qistina Farzana...Hari yang dinanti-nantikan untuk kami berdua selaku Mama dan Papa Qistina...

Untuk yang mengikuti blog nie sure dah tahu yang hari nie adalah merupakan hari graduasi untuk pelajar di Tadika Ixora Ria...Walaupun bukan la nak amek Diploma atau pun Ijazah di Universiti tapi hari macam nie merupakan hari yang penting untuk Qistina...Kalau dulu mana la ada hari graduasi nie untuk budak-budak tadika nie...Tapi zaman sekarang dah berubah...Betul tak...

Qistina akan menjalani raptai jam 2.00 petang nanti...Dan majlis akan bermula jam 8.30 malam...Kebetulan juga Mak Tih Lynn buat kenduri malam nie...Nampak gayanya kena sudahkan dulu urusan di Tadika Ixora Ria baru la kitorang akan berkunjung pula ke rumah Mak Tih...

Sekarang nie kitorang bertiga nak keluar bersarapan...Korang dah sarapan ker? Apa pula aktiviti korang hari nie...Walau apa pun yang korang buat having fun yer...Take care semua...Adios...