November 5, 2010

Happy Deepavali

Salam pagi Jumaat untuk semua kawan-kawan blogger...
Dan hari nie juga merupakan cuti am untuk negara kita Malaysia..
Cuti am sempena perayaan Deepavali...
Di kesempatan ini Lynn dan keluarga ingin mengucapkan...
Happy Deepavali untuk kaum Hindu yang merayakan perayaan ini...

Dulu waktu kat sekolah menengah Lynn ramai juga Indians friend...
Lelaki dan perempuan...
Ketua kelas Lynn pun Indians tau...
Nama dia Indrani...
Lynn dan kawan-kawan lain akan datang beraya di rumah dia bila Deepavali...
Erm, semuanya jenis happy go lucky...
Senang jer kitorang berinteraksi...

Sejak dah kat JB nie memang dah jarang jumpa diorang...
Last time jumpa diorang waktu reunion sekolah...
Tapi kitorang rajin berhubung kat Facebook...
Okey la tu kan...
Hehehehe...
Sempena cuti panjang nie apa jer program korang semua?
Balik kampung ker? 
Lynn dan family tak pasti lagi apa program yang kitorang nak buat...
Tapi jangan risau...
Lynn akan update citer pasal holiday 3 hari nie nanti yer...
Sure ada jer terselit entry jalan-jalan la...
Al-maklumlah kaki jalan...
Okeylah...
Jumpa lagi di next entry...
Bye...