November 12, 2010

Contest Baju Sama By Ika Puk Puk

Hari nie Lynn duk berjalan-jalan kat blog kawan-kawan...Ternampak satu contest yang best sangat...Nama contest ni CONTEST BAJU SAMA...Hehehehehe...Jadi Lynn pun nak la joint contest nie...Mana la tahu ada rezeki nak menang...Try jer la...

Yang nie banner tuan punya contest...Kat bawah nie plak penyertaan Lynn...

Comey tak korang tengok gambar nie? Hahahahahaha...Masuk bakul angkat sendiri...Sedikit penerangan tentang gambar nie...

Gambar nie diambil waktu wedding sepupu Lynn pada awal bulan Mei 2010 yang lepas...Waktu nie Lynn bergambar dengan sepupu-sepupu kesayangan Lynn...Baju nie merupakan baju sponser untuk mereka-mereka yang tertentu dan bertuah jer seperti kami semua...Dan semuanya pakat nak buat baju kurung moden siap bercekak ala Dato' CT Nurhaliza...Hehehehehe...Sebenarnya ada beberapa orang lagi sepupu yang ada baju yang sama tapi entah ke mana la menghilangnya...Jadi sempat nak bergambar dengan 3 orang sepupu yang nie jer...Kitorang sebenarnya tengah jadi pak pacak tunggu pengantin sampai waktu amek gambar nie...Pengantin dah terlewat datang dari masa yang dijanjikan yer...Tu yang kitorang boleh sempat posing-posing dulu tu...

Syarat-syarat penyertaan simple jer...Tarikh tutup plak 31 Disember 2010...Lama lagi tu...Jadi untuk sesiapa yang berminat nak joint boleh la ke blog IKA yer...