November 2, 2010

Bilakah Masa Yang Sesuai?

Nie nak citer sket pasal NUFFNANG...Akaun NUFFNANG Lynn nie sebenarnya dah boleh sangat cash out...Tapi Lynn tak pernah pun cash out tau...Sebab bukan la beribu-ribu sangat duit dalam akaun NUFFNANG tu...Walaupun tak banyak sangat tapi boleh la kalau nak beli susu Qistina 3 kotak...



Lynn nie kononnya nak simpan la banyak sket kat dalam akaun NUFFNANG tu...Tapi ramai yang cakap jangn dibiarkan lama-lama duit tu...Cash out jer dan insyaallah nanti akan ada BE dan iklan-iklan lain yang akan muncul...Erm, apa pendapat korang semua? Korang yang mahir dalam NUFFNANG nie leh tak share tips tentang nak cash out nie? Lynn nak tahu bila kah masa yang sesuai untuk Lynn cash out duit dalam tabung NUFFNANG Lynn nie...