November 3, 2010

BE Bertambah Selepas Cash Out Nuffnang

Memang seronok sakan la Lynn...Pagi nie bila Lynn check akaun NUFFNANG Lynn sebab nak tengok jumlah unique visitor untuk hari semalam, Lynn pun tengoklah juga kat Earning...Hehehehehehehe...Sangat seronok yer kawan-kawan sebab BE Lynn dah bertambah lagi satu...Rasa bersyukur sangat-sangat...Terima kasih la banyak2 kat NUFFNANG sebab bagi BE yang baru untuk blog Lynn nie...

 Tuan NUFFNANG nie memang sangat baik hati la...Selalu bagi BE kat blogger dan lakukan program-program menarik untuk para blogger joint...Cuma Lynn terdetik kalau lah Tuan NUFFNANG dapat buat program-program di negeri-negeri plak...Tentu seronok kan kalau team NUFFNANG dapat datang ke JB...
Tengok tu...Dah bertambah dah kan BE Lynn...Kali nie datang dari Era FM...Makanya sekarang nie ada 3 BE yang tengah running kat blog Lynn nie...Hope sangat la BE nie dapat kekal lama dan iklan2nya sentiasa terpampang kat blog nie...Mana tahu ada rezeki boleh la dapat cash out cek lagi next month...Boleh juga jadikan pendapatan sampingan setiap bulan...Hehehehe...
Thank you so much pada NUFFNANG dan Era FM kerana memilih blog Lynn nie...Memang betul cakap blogger2 yang handle...Kalau kita rajin update entry dan traffic sentiasa maintain memang akan ada rezeki untuk dapatkan BE dari NUFFNANG...Lepas nie memang Lynn rajin la update blog...Nak maintain traffic...Hehehehehe...

Okeylah...Nak gie jalan-jalan kat blog kawan-kawan plak...Take care yer semua...Bye...