November 9, 2010

Baru Jer Daftar

Tengahari nie Lynn nak update something...Untuk pengetahuan korang pagi tadi Lynn baru jer daftar ngan NetworkedBlogs nie...Selama nie Lynn just tengok jer kat blog kawan-kawan ada widget NetworkedBlogs nie...Tak terfikir pun nak register dan follow kawan-kawan...


Tapi hari nie Lynn tiba-tiba tertarik hati nak joint...Salah satu sebab Lynn joint sebab nak promotekan blog Lynn nie kat Facebook...Sebab ada juga kawan-kawan kat Facebook yang tak tahu Lynn ada update entry kat blog...Jadi bila Lynn publish setiap entry kat blog menggunakan NetworkedBlogs nie diorang boleh just click kat situ untuk datang ke blog Lynn yang x seberapa nie...

Lynn juga berusaha untuk menaikkan traffic blog Lynn supaya kadar unique visitor boleh mencecah sehingga 500 orang sehari...Hahahahahaha...Boleh ker Lynn?  Ingat glamour sangat ke blog nie...Setakat 200 orang unique visitor pun dah bagus dah...Jadi boleh la maintain 1000++ unique visitor per week...Korang semua kalau yang mana dah daftar NetworkedBlogs nie meh la follow Lynn yer...Nanti Lynn akan follow korang semula...

Erm, korang nak lunch apa tengahari nie?  Lynn tak pasti lagi nak makan apa...Tapi kalau dapat makan Yong Tau Fu pun best juga nie...Lynn suka makan Yong Tau Fu kat Kampung Melayu...Memang arr yang terbaik untuk diri Lynn la...Dah makan tu order plak ABC yang sedap tu...Hehehehehe...Memang best la...