October 28, 2010

Share Berita Best...Tapi Sket Jer Dulu...

Hahahahahaha...Boleh ker buat tajuk entry macam tu...Kalau nak share biar lah share banyak-banyak kan...Hehehehe...Tapi tak per la...Lynn just nak share sket jer dulu sebab Lynn takut kalau2 tak menjadi jer...

Lately nie Lynn selalu share dengan korang yang Lynn tak sihat sangat kan...Pening dan muntah2...Betul tak? Okey...Untuk pengetahuan korang semua this month kawan baik Lynn yang warna MERAH tak datang berkunjung pun tau...Last date kawan baik baik Lynn berkunjung pada 23 September lepas...Dah sebulan lebih la dia tak muncul-muncul...

Hari tu Lynn ada juga pergi beli Pregnancy Test Kit tu...Syukur Alhamdullilah, ada 2 line tau...Lynn dan Mr. Hubby rasa seronok sangat tau...Tapi tak berapa clear sangat...Semalam disebabkan Lynn tak jadi gie klinik berikutan Doktor Siti Fatimah x der jadi kitorang beli lagi Pregnancy Test Kit yang ke2...Memang betul ada 2 line...

Tapi Lynn dan Mr. Hubby tetap juga nak gie klinik check...Biasanya doktor akan bagi penerangan yang detail tentang hal-hal pregnant nie pada suami & isteri...Jadi esok Lynn dan Mr. Hubby akan bercuti untuk berjumpa dengan Doktor Siti Fatimah...Nak juga berjumpa dengan doktor...Selagi tak berjumpa dengan doktor selagi tu rasanya tak dapat nak bagi tahu dulu kat family kitorang...Sebab awal September dulu ada juga tanda-tanda preggy tapi x menjadi...Huhuhuhu...

P/S : Agak-agak korang Lynn nie comfirm ke tak preggy ek? Kalau ikut orang tua-tua memang comfirm la preggy kan...Betul tak? Hehehehehe...Kalau preggy syukur sangat-sangat pada ALLAH S.W.T...