October 16, 2010

Sabtu Nie

Salam pagi Sabtu untuk kawan2 semua...
Sihat ker?
Dah bangun tido ker belum tu?
Uiiissshhh...
Bangun la untuk kamu2 yang masih belum bangun tu...
Hehehehehe...

Hari nie hari Sabtu...
Best betul la sebab hari nie tak yah nak gie kerja...
Hari nie just nak lepak2 jer kat rumah...
Kebetulan hari nie ada jemputan kenduri kawen...
Abang Don yang selalu service air cond kat pejabat Lynn...
Kawenkan anak dia...
Kebetulan plak Abang Don nie duk satu taman dengan Lynn...
Jadi kitorang sekeluarga dah kenal sangat dengan Abang Don nie...

Jadi Lynn tak payah la bersusah payah masak untuk lunch nanti...
Gie makan jer dekat rumah Abang Don...
Hehehehehe...
Jimat sket tenaga Lynn...

P/S : Apa aktiviti korang sekeluarga hari nie? Jalan-jalan, rewang-rewang, shopping-shopping ker? Walauapapun yang korang buat, Lynn dan family doakan korang semua happy yer...Take care semua...