October 3, 2010

Open House

Salam pagi Isnin...
Apa khabar semua?
Moga semuanya sihat2 belaka la yer..
Hari nie Lynn nak inform korang sket pasal Open House...
Korang teruskan membaca la yer...

Sempena bulan Syawal nie...
Ramai kawan-kawan dan saudara mara yang buat open house...
Seriously Lynn masih x berpeluang untuk buat open house di rumah Lynn...
Ramai juga kawan2 sepejabat Lynn dan Mr. Hubby bertanyakan...
Bila la kitorang nie nak buat open house...
Huhuhuhuhuhuhu....

Tahun nie merupakan tahun kedua Lynn, Mr. Hubby n Qistina beraya di sini...
Entah kenapa masih belum kunjung tiba lagi gesa nak buat open house di rumah nie...

Maybe next year kut baru kami akan buat open house...
Insyaallah jika dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki...
Salah satu sebab kitorang x buat open house sebab tak larat nak masak...
Kalau buat open house setakat jemput org tertentu jer baik x payah buat...
Betul tak?

Yang datang ke open house paling kurang pun 100 orang...
Kawan2 Lynn sefamily...
Kawan2 Mr. Hubby sefamily...
Jiran2 tetangga....
Saudara mara...
Lebih la juga 100 orang rasanya...

Anyway parents kitorang bukan stay kat JB pun...
Jadi kalau nak minta tolong masak memang la payah sket...
Kesian kat diorang nak kena travel jauh...
Ilmu masak memasak yang ada pada Lynn nie plak masih tak cukup lagi...
Kalau setakat nak bagi masak untuk 5 - 10 orang boleh la kut...
Tapi kalau nak masak untuk 100++ memang kena menuntut lebih sket...
Nak kena menuntut dengan Chef Wan atau Chef Ismail kut...
Hahahahahaha...

Jadi kesimpulannya tahun nie kitorang x buat open house...
Kalau ada yang nak datang beraya please call atau sms dulu la yer...
Sebab kalau korang call boleh la juga prepare spaghetti ker...
Tapi kalau korang tak inform alamatnya makan kuih raya jer la yer...
Jadi please call dulu yer kalau nak datang...
Hehehehehehe...

P/S : Masih terasa penat menguruskan majlis KSK semalam...Huhuhu...