October 16, 2010

Mari Menari

Hari Selasa lepas waktu Lynn dan Mr. Hubby amek Qistina...
Kitorang perhatikan ramai lagi kids yang ada...
Kiranya kitorang awal la juga hari tu...
Nampak ada radio kat luar Tadika Ixora Ria tu...
Erm, tiba-tiba mulut Lynn nie gatal bertanya kat Teacher Fatimah...
Ada aktiviti ker tadi?
Rupa-rupanya diorang ada buat training dancing...
Training untuk majlis konvokesyen kids pada hujung tahun nanti...
Hehehehehe...
Kecik-kecik lagi dah ada konvokesyen...
Ntah macam mana la Qistina nanti...

Lynn pun request la diorang untuk tunjukkan tarian tu...
Lucky for me and Mr. Hubby sebab anak-anak kecil nie very sporting...
Diorang suka jer bila kitorang suruh menari lagi...
Kebetulan Lynn bawa DSLR gie pejabat...
Jadi leh la amek beberapa pics untuk tepek kat sini...

 Qistina is the youngest kids yang joint performance nie...Diorang dancing lagu Cha Cha tau...

 Comey jer all the kids...Termasuklah anak dara Lynn sendiri...Saper lagi yang nak puji kalau bukan Mama dia...Hehehehe...

 Pusing kanan...

 Then pusing kiri...

 Qistina macam lost sket waktu step yang nie...Teacher Fatimah siap suruh Lynn hafal step nie...Dia suruh Lynn ajar Qistina kat rumah...Hehehehehe...

Goyang tang nie plak...

Hehehehehe...
Tersenyum simpul Lynn dan Mr. Hubby tengok all the kids menari...
Memang cute2 belaka...
Teacher Fatimah ada mention pada kitorang yang dress dah pun dibeli...
Jadi dia minta sangat all the kids tak buat perangai la waktu hari konvokesyen tu nanti...
Especially Qistina sebab dia yang paling youngest among them...
Tapi sejak dari tarikh kitorang tahu yang Qistina nak joint performance nie...
Kitorang dah bagi full support dah...
Selalu bagi positive feedback bila dia menari depan kitorang kat rumah...
Dan yang pastinya...
Lynn dan Mr. Hubby tak sabar-sabar nak tengok Qsitina menari pada hari tu...

P/S : Kadang2 terfikir gak...Macam mana la Qistina boleh suka menari nie ek? Mungkin sebab kitorang pun selalu joint program2 menari nie kut...Hehehehe...Mari Menari semua...