October 26, 2010

Malam Nanti

Sekarang nie Lynn masih lagi berada di pejabat...
Lynn tunggu Mr. Hubby amek Lynn...
Malam tadi Lynn rasa tak larat sangat tau...
Lynn pening kepala dan macam tak der mood...
Kesian betul kat Mr. Hubby dan Qistina...
Tapi diorang berdua sangat memahami...
Nak berborak2 memang tak der la malam tadi...

Malam nie Lynn nak bayar hutang pada diorang berdua...
Lynn nak spend masa dengan berkualiti dengan mereka...
Lynn nak masak yang best2 untuk mereka berdua...
Lynn nak berborak2 dengan diorang macam biasa...
Tiada yang lebih indah daripada menghabiskan masa...
Bersama mereka yang Lynn sayangi...
Tak sabar nak sampai rumah cepat...

Rindu sungguh kat kamu berdua...
Muaahhhhhhssss banyak kali....

P/S : Jangan la ada yang meluat baca entry Lynn yang nie yer...Bukan apa...Lynn just nak share apa yang Lynn rasa jer...Yang mana tak suka jangan baca la yer...Hehehehe...