October 1, 2010

Makan...Makan...Makan...

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia...
Apa khabar semua?
Hari nie korang sihat ker?
Korang busy tak macam Lynn?
Huhuhuhuhu...
Anyway, episod busy Lynn masih lagi berlarutan...
Insyaallah selepas majlis 
Mesyuarat Agung Tahunan dan Jamuan Hari Raya 
KSK LPP Johor 
pada hari Ahad nie 
barulah Lynn ada kelapangan masa seperti kebiasaannya...
Tapi selagi majlis Ahad nie tak selesai 
memang x senang duduk la...

Weekend nie dah start semula episod
MAKAN...MAKAN...MAKAN...
sempena Open House Hari Raya...
Memang seronok la untuk wanita bekerja macam Lynn nie...
Boleh la berehat-rehat dari memasak...
Hehehehehe...
Insyaallah Lynn dan family akan cuba untuk menghadirkan diri...
ke 4 jemputan Open House esok...
1 di Kulai...
1 di Desa Perwira...
1 di Kg. Bakar Batu, Perling...
1 di Taman Universiti...
Banyak betul la jemputan...
3 daripada jemputan tu adalah di kalangan saudara mara...
Yang di Kulai tu plak kawan satu pejabat...

Dalam masa yang sama...
Esok Lynn juga kena memantau persiapan di Kompleks Mutiara Johor Land...
Memang agak padat jadual Lynn hari esok...
Dan ada plak sahabat yang bagi SMS td nak bertandang ke rumah esok...
Nak kena teliti semula satu persatu semua nie...
Nak kena tengok yang mana patut didahulukan dan dikemudiankan...

P/S : Nak update entry raya tapi still x berkesempatan...
Jadi Lynn tepek la gambar sekeping dua untuk tatapan korang...

Qistina dengan Atuk Ibu...Waktu nie kitorang kat Stesen Komuter Bank Negara...

Adik Nurul, Adik Finaz, Ibu, Syamim dan Qistina...Sayang semuanya...

 Adik Finaz yang berposing ala-ala Diva...Hehehehehe...

Last but not least...Gambar kitorang berdua...