October 6, 2010

Jumpa PUTERA

Hari nie Lynn share something ngan korang...
Lynn jumpa PUTERA tau waktu cuti raya hari tu...
Korang nak tahu ker saper PUTERA tu...
Please scroll ke bawah yer semuanya...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Okey...
Inilah dia PUTERA yang Lynn maksudkan...

 Muhammad Alif Danial...Comey kan Putera nie...Alif nie sebenarnya Putera kepada abang angkat Lynn di Rawang...Nama papa Alif nie Fendy...Lynn dan keluarga panggil Papa Alif nie Along Fendy...Kitorang kenal since Lynn Form 3 kut...Lebih juga 10 tahun kalau dikirakan...

 Waktu nie Alif baru jer berusia 1 hari...Lynn dan keluarga dah pun gie melawat dia di Hospital Sungai Buloh...Dan yang paling tidak disangkakan, kitorang first visitor yang datang melawat Alif dan mama dia Aryn...Memang syok betul la dapat tengok baby nie...Dapat cium2 dia...

 Waktu kitorang datang Alif nie tak celikkan mata pun...Dia asyik tido jer...Punya la kitorang bergelak sakan kat wad tu tapi dia buat bo layan jerk...Kata Aryn dia baru lepas menyusu...Tu yang tido lena tu...Dah kenyang perut dia kan...So nak buat apa lagi...Tido la...Hehehehehe...

 Awien (adik kepada Aryn) dan Adik Nurul nie memang best friend dari sekolah menengah dulu...Tak sempat nak beraya kat rumah diorang boleh plak beraya kat wad nie...Hehehehehe...

Auntie Awien Alif dan grandma Alif duk sibuk bukakan bedung nak tengok Alif dah kencing ke belum...Hehehehe...

Lastly sempat la juga Lynn amek gambar dengan Mama Alif...Macam lebih kurang jer saiz badan kitorang kan...Huhuhuhu...Tu memberi maksud yang Lynn dah gemuk sangat okay...Ishhhhh...Kena berpantang juga kot lepas nie...

Anyway for both Along Fendy n Aryn...
CONGRATULATIONS sebab dapat baby yer...
Insyaallah kalau Lynn dan family balik ke Rawang 
kitorang akan datang rumah korang tau...
Nak gomol2 Alif yang comey tu...
Lagipun hari tu Mr. Hubby n Qistina tak dapat tengok Alif live...
Budak bawah 12 tahun x dibenarkan naik ke ward...
Jadi Mr. Hubby kena jaga Qistina kat bawah...
Huhuhuhuh....