October 8, 2010

Jamuan Raya LPP Johor

Entry nie dah agak basi juga tau...Huhuhuhuhu...Dah last day Syawal baru la terhegeh-hegeh nak update...Saper2 yang nak baca teruskan la yer...Lynn x paksa pun...Hehehehehe...

Majlis Jamuan Hari Raya Lembaga Pertubuhan Peladang Johor nie diadakan pada 1 Oktober 2010...Kebetulan pada hari yang sama ada Mesyuarat Pengurusan...Jadi ada beberapa orang pegawai LPP dari daerah pun turut serta dalam majlis sambutan hari raya nie...Untuk konsep jamuan hari raya tahun nie setiap cawangan di LPP Johor kena bawa makanan masing-masing...Maka menu pun agak meriah dan pelbagai la untuk jamuan tahun nie...

 Roti John nie disponsor oleh Cawangan Urusan Pendaftar...

 Roti Jala pula disponsor oleh Cawangan Pentadbiran...Cawangan Lynn la tu...Hehehehehe...Gambar Kari Ayam x amek la plak...Hahahahaha...

 Sate PPNJ yang dibakar oleh staff Cawangan Pembangunan...Memang menyelerakan bila dimakan waktu tengah panas...Cawangan Pembangunan sponsor Sate Ayam sebanyak 600 cucuk dan Laksa Johor...

 3 hero LPP Johor yang duduk saja...

 Yang 3 orang tadi duk sibuk perhatikan diorang nie semua bakar Sate...Sabar jer la...Nasib baik la Sate hari tu tak hangus dibakar oleh mereka2 ini...Anyway tq la yer sebab tolong bakarkan Sate...

 This is Zulaikha...Student praktikal yang rajin sungguh bantu Lynn buat kerja pejabat...Lebih2 lagi waktu tengah busy uruskan majlis Kelab Sukan dan Kebajikan tempoh hari...Tq so much yer dik...15 Oktober nie dia last day kat LPP Johor nie...

 Cawangan Teknologi Maklumat sponsor Meehoon Sup...Siap ada begedil...Pun menyelerakan juga...Hehehehe...

 Masa untuk mengambil makanan...Masing-masing memang tengah lapar waktu tu...Semua pakat tak mau sarapan pagi sebab nak makan kat Jamuan Hari Raya nanti...

 Kak Ina dan Mak Yah posing dengan Laksa Johor...

 Meja nie meja VIP...Yang tolong serve semuanya very young and talented...Mr. Boss pun ada kat meja tu gak...

Encik Ahmad Rahim, Lynn dan Haji Mismon...Walaupun tengah majlis kitorang duk sibuk berbincang tentang majlis Kelab Sukan dan Kebajikan LPP Johor yang akan berlangsung pada hari Ahad 3 Oktober 2010 plak...Uishhhh...Banyak betul la program Raya dah nak habis Syawal nie...

 Gee & Kak Ina pun nak posing ngan Sate sebelum Sate2 tu dimakan oleh mereka2 yang lapar...Hahahahaha...

 2 kakak yang sangat baik dengan Lynn...Boleh share everything dengan diorang...Kak Mysara & Kak Ina...Love both of you...Muahhhs...

 Fine...Lynn yang younger dari diorang berdua nampak lebih besar di dalam gambar nie...Huhuhuhuhu...

 Okeys...Itu jer gambar yang sempat diambil pada Jamuan Hari Raya tu...Lepas nie nantikan entry Majlis Hari Raya Kelab Sukan dan Kebajikan LPP Johor plak yer...Blogger lain semua dah habis buat entry raya yang Lynn nie masih ada lagi entry yang bersisa...Macam mana tu? Layankan jer la yer...Hehehehehe...