October 25, 2010

Hari Nie Hari Isnin

Salam 1 Malaysia untuk semua...Dari tajuk entry semua dah tahu kan yang hari nie hari Isnin...Kalau ada sesiapa yang bangun tidur tapi rasa macam hari nie hari Ahad dah sah-sah la kena penyakit blues monday...Hahahahaha...Minggu nie minggu yang agak sibuk juga untuk Lynn dan Mr. Hubby...Begitu juga dengan darling Qistina...

Dah hujung bulan nie banyak kerja-kerja berkaitan dengan tuntutan yang perlu Lynn laksanakan...Sebagai PA Pengarah dah tentu la tuntutan claim Mr. Boss Lynn kena buat sebelum 31 Oktober nie...Kang kalau x buat x pasal-pasal jadi bahan untuk kena sound dengan Mr. Boss...Huhuhuhu...Jadi kena la siapkan tuntutan claim Mr. Boss tu cepat-cepat...

Mr. Hubby plak minggu nie sibuk dengan urusan penggambaran Anugerah Hari Inovasi LPP 2010...Syukur alhamdulillah projek Kolam Ternakan Ikan Marin yang Mr. Hubby uruskan menang satu kategori dalam pertandingan Anugerah Hari Inovasi tu...Tak pasti plak bila anugerah tersebut akan disampaikan...Maybe bulan November atau Disember nie kut...

Lovely Qistina masih lagi berada di dalam minggu peperiksaan...Last day exam dia pada hari Rabu nie...My little darling nie masih lagi selsema la...Puas dah bagi makan ubat tapi setiap kali dia bersin sure ada hingus yang keluar...Batuk dah berkurangan dah...Syukur alhamdullillah...

Lynn nak share something yang menggembirakan di sini...Tapi nanti la dulu...Lynn nak segalanya betul2 comfirm baru la Lynn share dengan kawan-kawan blogger semua...Nantikan berita gembira dari Lynn yer...

P/S : Hari nie Lynn nak ajak Mr. Hubby dan Qistina gie Jusco la...Barang-barang keperluan rumah banyak yang dah habis...Tapi sebelum tu kena la sediakan list barang-barang yang nak dibeli...Kalau tak listkan tak pasal-pasal nanti terbeli plak yang bukan-bukan...Huhuhu...