October 27, 2010

Happy 30th Wedding Anniversary

Pada 23 Oktober 2010 yang lepas, Lynn sekeluarga balik ke Rawang...Tujuan balik ke Rawang pada hari tu sebab nak buat surprise celebration sempena 30 tahun wedding anniversary parents Lynn...Macam tak percaya jer yang Ibu dan Ayah Lynn dah hidup bersama selama 30 tahun...

Just a simple celebration jer...Yang ada just kami sekeluarga...Yang x bestnyer Enaz dan Angah tak dapat nak joint program surprise nie...Enaz dah tentu la kat Kedah sana...Yang Angah plak kerja balik kul 11.00 malam...Kitorang pun x planned dari awal...Planned last minute lagi beberapa jam nak sampai ke Rawang...Angah pun tak leh nak dapat excuse la dari boss dia...Tapi x per la...Yang penting kitorang celebrate juga walaupun simple...

 Cake SR Choc Indulgence yang terbaik la...Hehehehe...

 Mak Cik Uda with Darling Qistina...Agak comot anak dara Lynn tu...

 My lovely Dad...

 Ibu, Ayah & Qistina...Disebabkan candle tu ada 3, Qistina ingat kek tu kek hari jadi dia...Entah berapa kali nak sambut birthday dalam satu tahun pun Lynn tak tahu la...Qistina siap cakap hari tu birthday dia, atuk ayah & atuk ibu...

 Celebrate dah petang...Jadi kitorang beli la KFC 1 bucket...

 All of us yang ada kat rumah waktu tu...

Tak syok la sebab tak cukup korum...Alahai...Hope next year kalau ada peluang celebrate lagi biarlah cukup korum yer...

Atuk ayah suapkan Qistina kek...Sehingga menjilat jari...Hehehehe...

Lynn, Mr. Hubby dan Qistina doakan jodoh ayah & ibu Lynn kekal hingga ke akhir hayat...Dan semoga kedua-dua mereka juga sihat selalu dan panjang umur...Lynn sangat2 menghargai kehadiran mereka berdua dalam hidup ini...Tanpa mereka maka tak ada Lynn dan adik-adik di muka bumi ALLAH S.W.T...Semoga kekal bahagia selamanya yer...Amin...