October 25, 2010

Hanya Qistina

Petang nie tak tahu nak update apa sebenarnya...
Disebabkan dah lama x tepek gambar Qistina kat sini...
Jadi entry petang nie hanya ada gambar Qistina jer yer...
Tak der terselit sket pun gambar orang lain...
Termasuklah Mama & Papa dia...
Hehehehehe...

 





Gambar-gambar nie Lynn amek pada 16 October 2010...
Kebetulan kitorang nak gie jemputan kawen kat rumah Abang Don...
Jadi Lynn minta la darling Qistina posing...
Kadang-kadang mood dia okey nak berposing...
Kadang-kadang tu dia x nak berposing pun...
Actually gambar yang diambil pun biasa2 jer...
Lynn x reti sangat nak shoot yang terror2 nie...
Teringin sangat nak belajar...
Hope ada peluang la satu hari nanti yer...

P/S : Ada sesiapa yang nak beri tunjuk ajar pada Lynn?  Kalau ada leh contact Lynn yer...Hehehehehe...Melampau betul kan...Ada ker cikgu nak cari anak murid...Hahahahaha...