October 17, 2010

Free Sunday

Dah pun hari Ahad...
Esok dah nak kerja...
Macam x puas jer rehat...
Hehehehehe...
Anyway hari nie kitorang sekeluarga memang x der program apa-apa...
Jadinya Lynn dan Mr. Hubby nak bawa Qistina ke rumah Mak Lang Lynn...
Nak gie swimming kat swimming pool apartment dia...
Erm, maybe nak ajak sekali sepupu2 Lynn...
Sajer nak kasi meriah sket rumah Mak Lang kitorang nanti...
Tapi tengoklah nanti...
Depends juga pada keadaan...
Kalau jadi kitorang gie sana...
Lynn akan amek gmbr banyak2 yer...
Tepek kat blog nie...
P/S : Fakta untuk semua kawan-kawan blogger...Lynn sebenarnya tak pandai swimming tau...Dah 29 tahun pun usia Lynn tapi sampai la nie tak pandai swimming...Nak apungkan diri pun x berapa pandai...Huhuhuhu...