October 25, 2010

Entry Baby Lagi

Korang perasan tak...Lately nie banyak betul entry tentang baby...Hehehehehe...Malam nie Lynn nak update entry tentang baby lagi...Jadi jangan jemu tengok gambar baby yer...Mana tahu lepas nie korang leh tengok gambar baby Lynn pula...(Doa-doakan lah Lynn berjaya preggy yer...)
Weekend lepas Lynn balik ke Rawang...Kitorang balik seawal jam 7.30 pagi...Lepas solat Subuh kitorang buat keputusan nak balik ke Rawang...Kebetulan pada 23 October tu...Ulang tahun perkahwinan Ibu n Ayah Lynn yang ke30...Konon2 nak buat surprise la...Tapi tu citer kat entry lain yer...Semalam bila on da way nak balik ke JB...Lynn ada call makcik Lynn...Tapi yang jawab call Lynn tu pakcik Lynn...Pakcik Lynn cakap makcik Lynn kat Hospital Batu Pahat...Dah nak bersalin...Kebetulan makcik Lynn sekeluarga balik ke kampung...Ada urusan sket...Jam 3.00 pagi semalam...Air ketuban makcik Lynn dah pecah...Dan akhirnya makcik Lynn selamat melahirkan seorang bayi lelaki tepat Azan Zuhur berkumandang...Ini merupakan anak ke4 makcik Lynn...Tiga yang awal semuanya perempuan...

Memang diorang satu family suka sakan la sebab dapat ahli keluarga baru...Yang paling syok sekali pakcik Lynn la sebab dah ada kawan nak main bola nanti...Hehehehehe...Semalam sesat la juga kitorang mencari Hospital Batu Pahat...Huhuhuhu...Nasib baik la ada kawan yang sudi bagi tunjuk arah walaupun dalam handphone...Lynn sampai jer hospital dah pun pukul 6.30 petang...Lagi setengah jam waktu melawat habis...Dan Lynn naik sorang2 jer...Qistina tak boleh naik sebab di bawah umur 12 tahun...Mr. Hubby plak kena la temankan Qistina...

 Sepupu Lynn nie boleh tidur la plak waktu Kak Long dia sampai...Ishhhh...Puas Lynn dan mama dia kejutkan...Tapi dia tetap nak tidur gak...Hehehehehe...

 Kenapa buat aksi mulut macam tu ek? Confius sekejap...

Fine...Hanya celik mata sekejap jer sebab dah tension sangat kena kacau...Hahahah...

P/S : Suka betul bila dapat cium baby...Moga-moga ada rezeki Lynn dan keluarga menerima ahli keluarga baru dalam hidup kami...Amin...