October 21, 2010

CHINTA

Dah petang-petang nie sambil buat kerja Lynn teringat plak kat cerita CHINTA yang tengah rancak ditayangkan kat TV3 setiap hari Isnin - Khamis jam 6.30 petang tu...Lynn, Mr. Hubby dan Qistina memang layan habis la citer nie...Salah satu sebab Lynn tengok cerita nie sebab jalan ceritanya lain dari yang lain la...Dan para pelakon yang berlakon dalam cerita nie pun agak mantaps juga...

Walaupun pelakon utamanya adalah Fasha Sandha tapi yang Lynn banyak sangat fokuskan adalah pada mamat kat bawah nie...Lakonan dia bersahaja dan dia memang arr berbakat...Lynn memang suka betul tengok lakonan dia...Drama sebelum nie yang Lynn tengok adalah drama Emily...Lakonan dia bersama Nabila Huda...Memang best...

 Mamat handsome Adi Putra nie berlakon jadi Amar...Tapi semalam Amar dah mati sebab kena langgar dengan Fakri yang agak biol dan jahat tu...Huhuhuhuhu...Geram betul la Lynn dengan Fakri tu...Tak habis-habis dengan sikap dengki yang ada dalam diri dia tu...Chinta dah x suka dengan kau, pasrah dan redha jer la...Lepas nie dah tak der la Amar lagi dalam citer CHINTA nie...Huhuhuhu...

Dato' Rahim Razali memang pelakon yang sungguh berbakat...Salah satu sebab Lynn dan Mr. Hubby layan citer nie adalah kerana watak Gangster tapi baik hati Osman Kabilah nie...

Korang layan tak citer CHINTA nie? Feedback dari rakan-rakan pejabat majoriti yang perempuan memang la layan citer nie kat rumah...Tapi jangan sangka perempuan jer yang layan tau...Maybe ada juga lelaki-lelaki di luar sana pun terkejar-kejar balik ke rumah setiap petang sebab nak tengok citer nie...Hehehehehehe...

Semalam Chinta dah selamat melahirkan anak perempuan tapi dia x nak baby girl tu...Jadi dia suruh doctor tu bagi kat orang yang nak...Dan akhirnya baby girl tu dijaga oleh seorang perempuan yang diupah oleh Osman Kabilah...Dah besar pun baby girl tu...Haaahhhh...Rasa-rasa korang saper ek baby girl tu?  Kalau ikut barisan pelakon yang ada tinggal Farahdiya jer yang tak keluar lagi...Dia kut baby girl tu...

Maka hari nie korang semua yang mengikuti drama siri CHINTA nie jangan terlepas plak nak menyaksikan siapa baby girl tu yer...Lynn pun nak kemas-kemas nak balik dah nie...Nak balik cepat sebab lepas jer habis citer CHINTA dan solat maghrib kitorang sekeluarga nak gie tengok baby girl yang real...Entry esok baru Lynn share dengan korang my new baby girl punya gambar okey...

P/S : Anak-anak kawan baik di pejabat semuanya Lynn anggap macam anak Lynn sendiri...Nanti ada masa Lynn upload gambar diorang sorang2 okey...