October 14, 2010

BAJET 2011

Minggu nie kalau korang tengok berita TV3...
Sentiasa ada segmen PRA BAJET 2011...
Korang perasan tak...
Sebenarnya esok jam 3.00 petang...
Akan dibentangkan BAJET 2011 nie...

Bagi kakitangan kerajaan seperti Lynn dan Mr. Hubby...
Dah tentu la kitorang berdua harapkan sangat pengumuman bonus...
Dan kitorang juga harapkan pengumuman naik gaji untuk kakitangan awam...
Last sekali naik gaji pada tahun 2007...
Lepas tu asyik harga barang jer yang naik...
Harga gula, harga minyak, harga rokok...
Gaji tak naik2 pun...
Betul tak?

Lynn nak tanya plak kat korang...
Apa yang korang harapkan dalam Bajet 2011 nie...
Manalah tahu kalau2 Perdana Menteri Malaysia kita baca blog Lynn nie...
Leh juga nanti dia baca2 komen korang...
Mana tahu ada permintaan korang yang boleh dia tunaikan...
Hehehehehe...

P/S : Kekenyangan sangat sebab breakfast tadi jam 11.00 pagi...Lunch nanti nak makan ABC jer macam yang WAWA buat...Leh x?