October 13, 2010

13 Oktober

Salam Rabu untuk kawan-kawan blogger...
Salam Rabu juga untuk silent reader blog nie...
Sihat ker hari nie?
Syukur Lynn dan family sihat2 juga...

Hari nie 13 Oktober 2010...
Pada tarikh yang sama 18 tahun yang lepas...
Lynn dan family dikurniakan seorang ahli keluarga yang sangat comey...
Waktu tu kitorang stay kat Quarters KTMB kat Sentul...
Tapi skrg nie Quarters KTMB Sentul tu dah tak der dah...
Diorang dah godek2 tempat tu jadi Sentul Raya...
Kalau gie sana boleh sesat la juga...
Hahahahaha...
Dah banyak sangat pembaharuan yang dibuat...
Opppsss...Melalut sudah...
Hari nie sebenarnya birthday my darling Siti Syafinaz...
Saper Siti Syafinaz?
Hehehehehehe...
Bukan Syafinaz penyanyi atau pensyarah UiTM tu yer...
Siti Syafinaz yang nie...


Dia merupakan adik kesayangan Lynn...
Hehehehehe...
Semua adik pun Lynn sayang...
Kitorang semua panggil dia Enaz...
Merupakan anak ke 5 dari 6 orang adik beradik...
Tapi sekarang nie dah jadi no 4 dari 5 orang adik beradik...
Adik Lynn yang no 4 dah meninggal dunia tahun 2007 yang lepas...
Tahun nie merupakan birthday Enaz yang ke 18...

Di kesempatan yang ada nie...
Lynn, Mr. Hubby dan Qistina nak wish sket kat dia...

Selamat hari lahir yang ke18...Semoga berjaya dalam impian yang diimpikan dan sentiasa ceria dalam menjalani kehidupan sebagai seorang pelajar...Kitorang semua sayangkan Enaz dan nak Enaz berjaya dalam hidup...Jadilah anak yang baik dan taat kepada kedua orang tua dan jangan nakal-nakal...Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...Love u a lots...

Okey...
Ini entry khas untuk Enaz...
Will update citer2 lain plak lepas nie yer...
Take care semua...