September 12, 2010

Traffic Nuffnang Jatuh Merundum Gara2 Celcom Broadband Gie Beraya

Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk kawan-kawan blogger semua...
Mohon maaf banyak2 yer kalau Lynn ada terkasar bahasa atau tersilap kata...
Sekarang nie Lynn berada di Rawang...
Baru jer sampai di rumah parents Lynn...
Entah kenapa raya this year macam dull jer...
Boring betul la...
Parents Lynn kerja raya nie...
Jadi aktiviti nak berjalan-jalan waktu raya nie memang arr terbatas...
Huhuhuhu...
Kalau nak beraya pun lepas parents Lynn balik kerja...
Sedih tau...
Mood nak beraya pun biasa2 jer...
Lynn memang nak update blog nie waktu Lynn di Negeri 9...
Tapi Celcom Broadband pun tak sudi nak muncul...
Sibuk sangat beraya kut...
Sehingga traffic blog nie jatuh merundum...
Sabar jer la...
Jadi bila dah sampai Rawang nie baru la Lynn boleh update blog...
Macam mana dengan hari raya korang?
Seronok ker?
Sure korang having fun dengan family korang kan...
Anyway...
Selamat Hari Raya Aidilfitri sekali lagi...
Maaf Zahir n Batin...