September 21, 2010

Thanx A Lot

Salam Pagi Selasa untuk semua...
Salam 1 Malaysia juga...
Hari nie merupakan hari pertama Lynn dan Mr. Hubby bekerja...
Hari nie juga merupakan hari pertama Qistina ke school...
Setelah cuti raya yang panjang dan agak melampau...
Hehehehehe...

Story pasal Hari Raya ni Lynn masih belum ada idea nak buat entry Hari Raya...
Almaklumlah raya tahun nie suam-suam kuku jer...
Jadi nanti-nanti la Lynn update yer...
Lagipun gambar2 masih tersimpan rapi di dalam memory D3000...
Tak sempat lagi nak transferkan ke Ms. Pinky...
Huhuhuhuhu...

Setelah publish entry tentang pregnancy test semalam...
Lynn terima banyak sangat komen di entry dan shoutbox...
Thanks a lot pada kawan2 semua yang mendoakan Lynn...
Lynn dan Mr. Hubby memang la kena usaha lagi agar impian kami tercapai...
Chaiyok chaiyok...

So setelah dihitung-hitung dan di belek-belek...
Kerja yang perlu diselesaikan dalam 2 minggu nie...
Memang la super duper berlambak...
Lebih-lebih lagi next week KSK LPP Johor nak buat majlis hari raya...
Sekaligus dengan Mesyuarat Agung Tahunan...
Jadi tumpuan sepenuhnya harus diberikan kat KSK LPP Johor 2 minggu nie...

Maka dengan itu...
Lynn mohon maaf banyak2 kat kawan-kawan blogger semua...
Kalau-kalau Lynn tak sempat nak baca entry dan komen kat blog korang...
Kalau-kalau Lynn tak sempat nak blogwalking...
Nanti kalau Lynn ada masa Lynn akan datang juga bertandang ke blog korang...
Sama-sama berkunjungan untuk naikkan traffic blog...
Insyaallah akan cuba cari masa juga walaupun sibuk...

Take care yer kawan-kawan...
Adios...