September 7, 2010

SALAM AIDILFITRI

Yeah...Yeah...
Dah nak raya...
Uissshhhh...
Mengalahkan budak2 plak happynyer...
Hahahahahaha...

Lynn baru jer balik dari Parit Raja nie...
Opppss...
Jam 2.30 petang tadi dah sampai sebenarnya...
La nie baru sempat nak buat entry dan jalan-jalan kat blog korang...
Alhamdulillah mesyuarat hari ni tak banyak isu...
Lagipun tak semua yang hadir...
Daripada 12 AJK hanya 8 orang jer yang dapat attend...
Lagi 4 orang dah balik kampung...
Excited sungguh diorang nie...

Sempena Syawal yang bakal menjelma...
Lynn, Ezal dan Qistina ingin mengucapkan SeLaMat HaRi RaYa AiDilFitRi kepada semua para follower, kawan-kawan blogger yang selalu berkunjung dan para silent reader blog ALL ABOUT US yang tak seberapa nie...
Kitorang juga nak mohon maaf sekiranya ada silap dan salah sewaktu kenal di alam blog nie...

Tahun nie turn beraya di Negeri Sembilan...
Insyaallah esok lepas waktu pejabat kitorang akan terus balik ke Negeri Sembilan...
Dan petang raya ke2 atau pagi raya ke3 baru la balik beraya ke Rawang...
Tahun nie cuti raya memang panjang...
Kebetulan Mr. Hubby ada interview naik pangkat pada 20 September...
Jadi Lynn sambung lagi sehari cuti Lynn...
Memang cuti sakan la...
Hehehehehe...

Kad raya sempoi jer dari kami bertiga...
Khas untuk semua kawan-kawan blogger, para follower dan silent reader...

Selamat Hari Raya Aidilfitri...
Maaf Zahir dan Batin...