September 20, 2010

Result Pregnancy Test

Sebelum raya hari tu Lynn ada citer ngan korang semua yang Lynn macam ada tanda2 nak preggy kan...Mengikut doktor yang Lynn check untuk first appointment hari tu, Lynn kena datang semula ke klinik pada hari Jumaat lepas...Disebabkan kitorang semua masih lagi berada di Rawang dan Negeri Sembilan...Jadi x dapat la nak datang ke klinik Siti Fatimah pada Jumaat tu...

Maka Lynn dengan tidak sabarnya mengajak Mr. Hubby gie beli pregnancy test kit kat Pharmacy di Rawang...Erm, dengan semangat berkobar-kobar tau nak jalani test tu sebab Lynn dan Mr. Hubby memang kepingin sangat nak timang anak lagi sorang...Qistina pun suka sangat bila jumpa baby sekarang nie...Bila ditanya nak baby girl or boy Qistina memilih Baby Girl...

Setelah Lynn balik jer dari Pharmacy Lynn pun jalani la test tu...Korang nak tahu result test tu?  Adakah Lynn berjaya preggy untuk kali nie?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Huhuhuhu...Sedihnya...Lynn tak berjaya...Entah di mana silapnya result pregnancy test tu negatif...Sedih sangat tau...Sebab Lynn memang dah excited sungguh sebelum raya tu...Memang kepingin sangat nak dapat anak...Al-maklumlah Qistina pun dah 3 tahun 2 bulan sekarang nie...Memang sesuai sangat la kalau leh preggy semula...Tapi ALLAH S.W.T tak beri peluang tu pada Lynn...Mr. Hubby pun frust juga tapi dia tak tunjuk sangat...Lagipun Mr. Hubby tak nak Lynn down nanti...Dia cuma cakap...."X per...Bukan rezeki kita nak dapat baby kali nie...Kita usaha lagi yer"...

Tq so much kepada kawan-kawan blogger yang mendoakan Lynn berjaya preggy...Cuma rezeki tidak menyebelahi diri Lynn dan Mr. Hubby jer kali nie...Insyaallah kami akan terus berusaha sehingga berjaya...