September 20, 2010

Nak Update Apa Ek?

Salam Pagi Isnin untuk kawan2 semua...
Sorry la sebab dah lama betul Lynn tak update blog...
Hari nie memang nak sangat update blog...
Tapi tak der idea nie...
Lagipun sekarang nie Lynn dan Qistina temankan Mr. Hubby...
Mr. Hubby gie interview kat HQ LPP...
Mentang2 la Lynn pun sama kerja kat LPP... 
Suka2 jer bawa Qistina duk merayap kat HQ LPP nie...
Hahahahaha...

Untuk temuduga nie seramai 20 orang yang dipanggil untuk interview...
Tapi yang datang tak sampai pun 20 orang...
Turn Mr. Hubby yang ke 14...
Sekarang nie baru jer no 5...
Jadi kitorang decide la untuk minum2 dulu kat ALI MAJU...
Boring sungguh nak menunggu kat atas tu...

Hope sangat ada la peluang Mr. Hubby untuk berjaya dalam interview nie...
Mana tahu ada rezeki Mr. Hubby...
Korang doakan Mr. Hubby Lynn berjaya yer dalam interview nie...
Erm, semalam waktu stay kat hotel...
Lynn dapat lihat macam mana risaunya Mr. Hubby buat preparation...
Huhuhuhu...
Kesian kat Mr. Hubby...
Mood nak beraya pun terbantut jer hari tu sebab duk fikirkan interview yang berlangsung hari nie...

Hope sangat turn Mr. Hubby tak sampai ke petang la yer...
Dah lama sangat tinggalkan rumah...
Rindu sungguh kat rumah kitorang...
Nak dekat setengah bulan tinggalkan rumah...
Dan aktiviti kunjung berkunjung ke rumah jiran tetangga akan dimulakan dalam minggu nie...
Dan yang paling dinantikan dah tentu la aktiviti marhaban dari rumah ke rumah...
Memang best la...
Cepat la sampai JB...
Rindu sungguh kat rumah...