September 8, 2010

Mood Dah Terbang

Salam pagi Rabu...
Hari nie Lynn dan Mr. Hubby liat betul nak pergi kerja...
Qistina pun asyik cakap yang hari nie tak nak gie school...
Huhuhuhu...
Kalau dia tak nak pergi school takkan nak bawa gie office plak..
Aduhai...
Semuanya gara-gara baju2 & barang2 dah dipacking untuk balik raya...
Beg-beg dah tersusun elok jer kat ruang tamu...
Tinggal nak tunggu masa jer nak masukkan dalam bonet kereta...
Mood nak kerja pun dah terbang dah...
Erm, cepat la pukul 5.00 petang...