September 13, 2010

Hujan Lebat di Rawang

Morning semua...
Bangun jer tidur subuh tadi rasa sejuk jer...
Rupa-rupanya hujan lebat la kat Rawang nie...
Kalau ikutkan hati nak jer menyambung tidur...
Tapi macam ada banyak jer kerja kat rumah Ibu nie yang perlu diselesaikan...
My parents dah pergi kerja dah...
Insyaallah dalam kul 3 atau 4 petang nanti diorang balik la...
So kitorang yang kat rumah nie kena la pandai2 bawa diri...

Insyaallah hari nie Lynn nak beli sedikit barang-barang keperluan...
Dan rasanya kedai pun dah banyak yang buka kan...
Almaklumlah dah hari Isnin...
Niat nak ajak kawan-kawan sekolah dulu beraya di rumah esok...
Takkan la nak jamu diorang kuih raya jer...
Hehehehehe...
Bank dan Tabung Haji pun dah buka rasanya...
Jadi bolehlah Lynn ke Tabung Haji Kuala Kubu Baru sekejap masukkan duit raya Qistina...
Boleh tahan juga collection anak dara nie untuk 3 hari nie...
Rezeki budak2 kan...

Owh yer...
Kelab Sukan dan Kebajikan LPP Johor dah decide nak buat jamuan hari raya...
Sekaligus dengan Mesyuarat Agung Tahunan...
Tarikh program pada 3 Oktober nie...
Lynn dah mula rasa bahang sibuk dah sekarang nie...
Hope segala kerja untuk program nie dapat diuruskan dengan sempurna la yer...

P/S : Korang semua masih bercuti lagi ker? Plan nak beraya ke mana hari nie?