September 30, 2010

Huh!

Salam pagi Khamis...
Apa khabar korang semua...
2 hari Lynn menyepi dari dunia blog...
Rasa x syok betul la...
Rasa macam ada something missing...
Huhuhuhuhuh...
Sebenarnya episod busy Lynn masih belum selesai lagi...
Masa kat pejabat nie rasa macam pendek sangat la...
Buat kerja itu ini sedar2 dah pun tengahari...
Sambung sekejap buat kerja sedar2 dah dekat kul 5...
Bila dah balik rumah memang x buat kerja pejabat...
Sebab nak focus plak pada family...
Jadi minggu nie agak stress untuk Lynn...
Rasa tension juga tau...
Huhuhuhuhuh...

Yup...
Garfiled tu boleh la korang replacekan dengan gambar Lynn...
Macam tu la busynyer Lynn skrg nie...
Huhuhuhuhuh...