September 3, 2010

Citer Hal Perempuan

Salam Jumaat untuk korang semua...
Hari nie merupakan Jumaat terakhir dalam Bulan Ramadhan...
Insyaallah Jumaat minggu hadapan dah pun raya...
Sure ramai yang dah excited nak beraya sekarang nie kan...
Betul tak?
Yang mana tak siap lagi persiapan raya...
Maka weekend nie la masa yang ada untuk buat persiapan...
Termasuklah kitorang sekeluarga...

Entry pagi nie lebih kepada luahan hati jer...
Sebenarnya Lynn nie tengah ada masalah sket...
Lebih kepada masalah sakit puan...
Itu pasal la tajuk entry tu CITER HAL PEREMPUAN...
Jadi yang mana lelaki sila abaikan entry Lynn yang kali nie...
Huhuhuhu...
Malu Lynn nanti...

Okey straight to the point...
Ini berkenaan dengan kitaran haid Lynn yang tak teratur...
Lynn dapat kesan masalah nie baru jer lagi ...
Kat sini Lynn bagi tahu korang secara detail tarikh period Lynn yer...
Bulan Jun - Period pada 27 Jun...
Bulan Julai - Period pada 22 Julai...
Bulan August - Period pada 15 August...
Dan pada 1 September bendera merah muncul lagi...
Apesal makin lama makin cepat bendera merah tu muncul ek?
Dan banyak la puasa ganti yang harus Lynn buat sebab ponteng puasa tahun nie...

Dan sejak 1 September yang lepas Lynn rasa mcm x selesa jer...
Lynn rasa cepat penat dan selalu pening kepala...
Dan sekarang nie Lynn masih lagi pening...
Yang makin worst hari nie Lynn muntah plak kat pejabat...
Tekak rasa loya sangat...
Apa masalahnya?
Huhuhuh...