September 6, 2010

Bantuan Khas Kerajaan - RM500

Kawan-kawan kat HQ KL ada bagi tahu Lynn last week...
Insyaallah hari nie Bantuan Khas Kerajaan yang sebanyak RM500 tu dimasukkan dlm akaun...
Jadi pagi-pagi tadi Lynn try la bukak CIMBClicks...
Intai-intai kalau dah masuk RM500 tu...
Yeah...
Memang betul cakap diorang...
Dah ada extra RM500 kat dalam akaun Lynn...
Maka bermula episod berangan nak beli apa dengan duit RM500 tu...
Mana tahu leh menambah apa yang patut untuk Hari Raya nie...

Rasanya kitorang yang paling last sekali dapat RM500 tu kot...
Lagi berapa hari jer nak raya kan...
Tapi tak per la...
At least duit tu leh la simpan lama sket dalam akaun tu...
Lagipun barang-barang keperluan untuk hari raya dah siap 90% rasanya...
Tinggal nak beli sehelai lagi t-shirt Mr. Hubby kat Danga City Mall...
Dan sehelai tudung Kelabu untuk Lynn...
Dan mungkin juga nak menambah kuih raya untuk 2 buah keluarga kami...

P/S : Korang yang kerja kerajaan dah belanja habis ke duit RM500 tu? Buat per jer dengan duit tu?