September 4, 2010

Baju Raya

Pagi tadi Lynn dan Qistina ikut Mr. Hubby ke Pontian...
Uruskan hal kerja Mr. Hubby sket...
Lepas tu kitorang terus ke Projek Ikan PPK Johor Bahru Selatan...
Staff Mr. Hubby cakap benih ikan yang baru dimasukkan semalam ada yang mati...
Jadi Mr. Hubby pun gie la memantau hari nie...
Lepas jer selesai urusan kat kolam...
Kitorang terus gie Festive Street Mall...
Gie amek baju raya yang ditempah kat Auntie Norma...

Untuk 3 pasang baju Lynn...
2 pasang baju Mr. Hubby & sehelai baju Qistina...
Kos adalah sebanyak RM470.00
Uishhh...Mahal sungguh rasanya...
Nasib baik la dah bayar separuh deposit waktu tempah hari tu..
Kitorang pejamkan jer mata nie bayar tadi...
Lynn tak jumpa tailor yang murah la kat JB nie...
Hantar kat tailor cina agaknya lagi mahal kut...
Betul tak?

Insyaallah petang nie nak ke Kota Tinggi...
Nak cari tudung raya dan sampin Mr. Hubby...
Lepas tu nak singgah rumah kawan baik kitorang...
Maybe berbuka kat sana kut...
Sebab last week diorang dah berbuka kat rumah kitorang...
Jadi nie macam kunjungan balas la...
Dalam kul 4.00 petang nanti boleh la gerak ke Kota Tinggi...
Dari rumah Lynn amek masa dalam 45 minit jer nak sampai sana...

P/S : Korang berbuka kat mana hari nie? Kat rumah atau kat luar?