September 6, 2010

Al-Fatihah

Salam pagi Isnin buat kawan2 semua...
Nak share macam2 dengan korang semua...
Nanti akan buat entry yang lain yer...

Hari nie jam 9.30 pagi ada seorang staff di PPD Batu Pahat kembali ke rahmatullah...
Encik Jumat bin Mohd Yassin meninggal dunia di Hospital Sultan Ismail...
Dekat jer dengan pejabat Lynn nie...
Jadi kebanyakkan staff di LPP Johor dah pergi ke hospital waktu Lynn taip entry nie...
Lynn tak dapat nak pergi sebab kepala nie pening dan rasa loya jer tekak nie...
Yang peliknya apesal masuk jer pejabat kepala Lynn pening ek...
Kat rumah ok jerk...
Huhuhuhu...

Semoga roh arwah dicucuri rahmat dan tergolong di kalangan yang beriman...
Al-Fatihah...

Fakta : Bulan nie dah 2 orang staff LPP Johor meninggal dunia...Huhuhu...