August 26, 2010

Yeah Dapat Award

Petang nie Lynn ternampak message di shoutbox dari Cik Tom...
Cik Tom yang baik hati telah memberikan award nie kepada Lynn...


Erm, award nie first time Lynn terima tau...
Almaklumlah Lynn nie bukanlah blogger yang glamour sangat...
Nie pun dah bersyukur sebab ada gak yang sudi nak bagi award nie pada Lynn...
Jadi Lynn tak nak la share sorang2 jer kan...
Di bulan yang mulia nie Lynn nak sampaikan award nie pada...
.
.
.
.
.
.
.


Sudilah kiranya terima award nie yer...
Dan Lynn nak juga sampaikan award nie kepada semua follower blog Lynn...
Tq la kat korang semua sebab sudi jadi follower blog yang tak seberapa nie...
Muaaahhhs...
Sayang korang...