August 24, 2010

Tutorial Auto Published

Hahahahaha...Malu sungguh Lynn petang semalam...Tapi dalam malu tu tergelak-gelak juga Lynn...Ingat tak lagi tentang citer pasal nak minta tolong buat auto published entry last week...Hari nie ada seorang kawan blogger telah buat satu entry meletops tentang itu...Walaupun Lynn sebenarnya dah tahu nak buat sebab kawan2 blogger yang lain dah tunjukkan caranya...

Tadi Lynn merayap-rayap la kat satu blog nie...Sejak akhir-akhir nie memang Lynn rajin gie berjalan-jalan kat blog Cik Puan Mimi nie...Dan ada satu hari tu Cik Puan Mimi nie buat satu tutorial tentang Tutorial Besarkan Gambar...Lynn pun komen la entry Cik Puan Mimi tu...Nie komen Lynn...
  • terima kasih cikgu...hehehe...info berguna nie...kak, tolong buat tutorial macam mana nak buat auto published entry plak...lynn memang nak belajar sangat...hr sabtu ahad memang x sempat nak buat entry...jd kalau tahu buat auto published entry memang best arr...
Jadi Cik Puan Mimi telah pun membuat satu entry khas Tutorial Auto Published untuk Lynn...Semata-mata nak mengajar Lynn yang tak tahu nak buat auto published entry nie...Hehehehehe...Anyway berterima kasih sangat dengan Cik Puan Mimi sebab sudi mengajar Lynn...Lepas nie kalau tak faham apa-apa lagi boleh la minta tolong dengan Cik Puan Mimi nie...

P/S : Maaf sebab tak der gambar Beef Lasagna pagi nie...Lynn sampai rumah semalam kul 6 lebih...Jadi memang arr tak sempat nak masak menu tu untuk berbuka puasa...Hari nie kalau boleh Lynn nak keluar dari pejabat tepat jam 5.00 petang...Insyaallah sempat la nak masak Beef Lasagna tu...