August 23, 2010

Ngantuk & Cerita Weekend

Salam pagi Isnin...
Hari nie Lynn mengalami rasa mengantuk yang amat sangat...
Huhuhuhu...
Malam tadi Lynn tidur jam 12 lebih...
Dan pagi nie kul 4.30 pagi dah bangun siapkan makanan untuk sahur kami laki bini...
Lynn memang mengantuk sangat nie...
Rasa macam nak sengkang jer mata nie dengan batang mancis...
Aduhai...

Sorry pada kawan-kawan semua sebab tak mengunjungi korang pada weekend lepas...
Kitorang balik ke Negeri Sembilan...
Sepatutnya kitorang balik next week...
Tapi next week Mr. Hubby ada interview PTK di Melaka...
Jadi kitorang decide utk balik berbuka puasa dengan family weekend lepas...
Dan line Celcom Broadband memang arr teruk giler kat kampung...
Naik tension la Lynn nak berjalan-jalan dan tinggalkan jejak kat blog korang...
Huhuhuhu...
Tapi x per...
Hari nie Lynn akan balas semua jejak korang yang datang ke blog Lynn weekend lepas...

Niat nak buat auto published entry untuk weekend pada last Friday pun tak sempat...
Mr. Boss ajak berborak pasal trip ke Jogjakarta plak petang Jumaat tu...
Puas dah Mr. Boss mengajak kami sekeluarga berjalan-jalan ke Indonesia...
Sejak Mr. Boss berada di negeri Johor nie dah 3 kali rasanya dia bercuti di Indonesia...
Dan dah 3 kali juga dia mengajak kami sekeluarga...
Lynn memang x daya la nak mengikut Mr. Boss bercuti...
Huhuhuhu...
Bimbang tak dapat nak mengikut rentak Mr. Boss plak nanti...
Lagipun Lynn lebih prefer untuk berjalan-jalan di dalam Malaysia dahulu...
Masih banyak lagi tempat menarik di Malaysia nie yang belum kitorang pergi...

Bercerita tentang jalan-jalan...
Semalam Lynn, Mr. Hubby dan Qistina sempat singgah Batu Pahat...
Kitorang berbuka puasa bersama dengan Lee, Ezmad dan Iza...
Dan selepas berbuka puasa dan singgah solat Maghrib di rumah Lee...
Ezmad dan Iza plak sibuk mengajak kitorang gie Bazaar Ramadhan di Parit Raja...
Disebabkan kitorang nak balik ke JB dan for sure akan lalu Parit Raja...
Terus jer Mr. Hubby memberi kata persetujuan...
Jadi malam tadi kitorang berjalan-jalan la plak kat Parit Raja...
Memang banyak juga barang yang dijual di Parit Raja tu...
Yang paling banyak dijual adalah baju raya ready made...
Dan harga pun sangat memuaskan hati...

Disebabkan menghabiskan masa di dalam perjalanan yang agak panjang semalam...
Mungkin itu yang menyebabkan Lynn dan Mr. Hubby rasa mengantuk sangat...
Dan hari nie masing-masing macam dah x der mood nak pergi kerja...
Dah la hari pertama dalam minggu nie...

Uisshhh...
Nak tak nak kena gak gagahkan diri pergi kerja hari nie...
Tak leh nak dilayan sangat mata yang mengantuk nie...
Betul tak...