August 14, 2010

Mari Mengemas Rumah + Jalan-jalan

Salam pagi Sabtu untuk pembaca blog Lynn nie..
Sihat ker semuanya hari nie?
Lynn tak berapa sihat sangat la hari nie...
Dari malam tadi hidung Lynn nie asyik bersin2 jer...
Huhuhuh...
Masalah sungguh la...
Dah la Lynn sekarang nie kat rumah parents Lynn di Rawang...
Ubat selsema plak tertinggal di Johor Bahru...
Kalau tak okey juga kena arr gie klinik...
Hari nie kitorang adik beradik dah berpakat nak kemas rumah Rawang nie...
Sejak Ibu uruskan kontrak tandas di stesyen KTM Rawang rumah nie agak kelam kabut sket...
Kebetulan semua adik beradik Lynn balik minggu nie...
Haruslah ada program gotong royong hari nie...
Hope sangat la hidung Lynn tak buat hal la yer...
Huhuhuh...
Kalau ada peluang Lynn nak minta Mr. Hubby bawa Lynn ke Jalan TAR hari nie...
Nak cuci mata sebab sepanjang bulan Ramadhan nie ada Bazaar kat Jalan TAR...
Barang-barang yang dijual memang arr sangat mantops...
Tapi kalau tak sempat gie hari nie maybe kitorang boleh pergi esok...
Leh singgah sekejap waktu nak balik ke Johor Bahru...
Erm, apa perancangan korang plak sepanjang weekend nie?