August 30, 2010

Lovely Blogger Award

Selamat hari Isnin untuk korang semua...Macam mana dengan weekend korang? Best tak.? Lynn rasa tentu ramai yang sambung cuti hari nie sebab esok negara kita akan menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 53...Sah sah la esok cuti kan...Jadi ada yang amek kesempatan untuk bercuti panjang...Mungkin juga untuk membuat persiapan untuk Hari Raya yang bakal menjelma...

Erm, Lynn tak amek cuti pun hari nie...Actually entry hari nie Lynn nak bagi tahu korang yang Lynn dapat award lagi...Bulan Ramadhan nie rasanya dah 2 kali Lynn dapat award...Memang syok la...Dan untuk para pemberi pun memang arr korang baik hati sebab sudi nak bagi award pada Lynn...Hehehehe...Award kali nie adalah daripada KELLA...Walaupun KELLA agak tension dengan blog Lynn nie seperti di dalam entry BUKAN TAK NAK KOMEN, dia masih lagi bermurah dan baik hati untuk memberikan blog ini kepada Lynn...Tq so much yer dik...

Award yang Lynn terima dari KELLA adalah LOVELY BLOGGER AWARD...


Dan Lynn nak sampaikan award nie kepada beberapa blogger yang Lynn sayang sangat...

AYU 
Untuk korang semua di atas tu terima la award nie dari Lynn yer...Selamat berpuasa dan semoga ceria selalu...Muaahhhss...