August 9, 2010

Kuyup

Salam pagi Isnin untuk kawan2 blogger semua...
Pagi-pagi nie Lynn dah kuyup tau...
Huhuhuhu...
Untuk pengetahuan korang semua pagi nie waktu nak kuar dari rumah hujan lebat sangat...
Jadi tugas Lynn setiap pagi kena tutup pintu pagar...
Walaupun dah pegang payung tapi rasa macam x guna jer..
Waktu nak turunkan Qistina kat school pun Lynn kena hujan gak...
Sebab nak cover supaya jangan Qistina yang kena...
Al maklumlah anak dara tu baru jer sembuh dari demam...
Penyudahnyer Lynn memang kuyup habis tadi...
Rasa macam nak bercuti jer...
Tapi last week dah cuti 2 hari...
Tak kan la nak sambung cuti lagi...
Sampai jer kat pejabat Lynn terus makan panadol...
Tak sanggup nak tunggu lama-lama...
Takut nanti demam plak...
Dah la lusa nie nak puasa dah...
Rugi nanti...
Kat tempat korang hujan tak pagi nie?