August 20, 2010

Feedback Auto Published Entry

Entry yang tadi Lynn ada tanya pasal mcm mana nak buat auto published entry kan...
Hahahahaha..
Lynn dah tahu dah kat mana yang Lynn x buat...
Lepas Lynn setkan masa dan tarikh...
Lynn tak klik kat publish...
Jadi entry tu x der la dalam schedule...
Maka entry yang ini adalah entry percubaan...
Lynn nak try sendiri nak tengok Lynn berjaya atau tak kali nie...
Lynn taip entry nie tepat jam 3.50 petang...
Tapi Lynn akan set published jam 4.00 petang...
Nak tengok jadi ke tidak...

P/S : Korang layan jer la perangai Lynn petang nie yer...Hahahaha...Saya budak baru nak belajar...