August 4, 2010

Dah Excited Tapi Tak Cukup Bahan

Aduhai...
Siang tadi punya la Lynn excited nak buat decoupage...
Dah prepare idea dan bahan-bahan nak buat decoupage...
Mr. Hubby pun dah bagi sokongan dan suruh buat cantik2...
Siap cakap ngan Lynn tak payah masak malam nie...
Makan kat luar jer sebab nak suruh Lynn tumpukan perhatian untuk decoupage malam nie...
Bila dah sampai jer kat rumah...
Lynn pun kumpulkan la bahan-bahan tu kat atas meja...
Huwarghhhhh...
Ada juga lagi bahan yang tak ada...
Lynn tak ada bahan utamanya...
Nak decoupage kan apa?
Tin @ botol yang terpakai memang arr tak der kat rumah Lynn nie...
Huhuhu...
Baru jer kelmarin Lynn buang botol kicap...
Tension betul la...