August 19, 2010

Alahai

Morning kawan-kawan semua dan silent reader blog Lynn nie...
Semalam dan hari nie Lynn agak tension sket arr...
Line internet asyik problem jer kat office Lynn nie...
Tak tahu la apesal line internet nie problem...
Niat di hati nak la gie jalan-jalan baca entry kawan-kawan blogger semua...
Tapi tak dapat nak buka blog korang...
Geram betul tau...
Bila line tu dah okey sket leh la buka blog korang...
Tapi timbul plak masalah tak leh nak comment...
Hissshhhh...
Entah apa la masalah line internet nie...
Jadi korang semua jangan la sedih2 yer kalau Lynn tak datang melawat...
Lynn memang nak sangat lawat korang everyday...
Nak baca setiap entry korang dan komen apa yg patut...
Huhuhuhu...
Hope sangat la masalah nie tak berlanjutan...
Dah rindu sangat nak berjalan-jalan nie...