July 13, 2010

Yeah!! Dapat Award

Salam sayang buat korang semua...Sihat tak hari nie? Hope semua kawan2 blogger dan follwer blog Lynn nie mahupun silent reader sihat2 sokmo hendaknyer...Syukur alhamdulillah Lynn, Mr. Hubby dan Lovely Qistina pun sihat2 juga...Hari nie nak update sket pasal award la...

Tq2 yer RYNA sebab sudi nak bagi award nie pada Lynn...


Bila dah terima award nie kena lengkapkan beberapa perkara...Biasa arr tu...Hehehehe...Okey, lets go one by one yer...

Bagi award nie kat 5 orang yang korang rasa ada nilai2 persahabatan yang baik dalam dunia blogging nie...Maka Lynn dengan rasa hormatnyer menyerahkan award nie kepada mereka ber5 nie yer...Jadi kena la korang terima award nie dengan rela hati tau...Hehehehe...
  1. Lieya Latif 
  2. Mama Lieyna 
  3. Kella
  4. LyAfrina 
  5. Zana @ Mama Batrice
Apa nilai persahabatan yang ada pada setiap 5 orang tu? Erm, Lynn nak ubah arr...Nak tukar kepada apa yang menarik dengan 5 orang nie...Boleh tak? Hahahaha...
  1. Lieya Latif - Erm, dia nie memang Lynn kenal sejak zaman belajar di UiTM Shah Alam dulu...Kitorang satu fakulti...Memang arr baik hati dia nie...Dia selalu bagi komen2 yang memberangsangkan dalam setiap entry2 Lynn...Banyak share tentang anak2...Boleh dikatakan dia rajin bagi comment tau...Dia suka melaram dengan anak2 dia dan Lynn suka tengok dia satu family...
  2. Mama Lieyna - Kenal dia di dalam dunia blog jer...Tak pernah pun jumpa kat luar atau kat mana2 sajer...Suker sangat baca citer dia tentang anak kesayangan dia Arif...Hope ada la peluang nak jumpa dia dan family satu hari nanti...
  3. Kella - Selalu jalan2 kat blog Lynn dan Lynn pun suka tengok gambar2 yang ada kat entry dia...Kella nie pandai amek gambar rasanyer sebab gambar2 yang ada memang arr canteks...
  4. LyAfrina - Seorang wanita yang sangat tabah...Lynn kadang kala tersentuh hati apabila membaca entry dia tentang apa yang dia alami sewaktu mengandungkan anak perempuan kesayangannyer Asya...Dia sangat kuat untuk menghadapi segala cabaran yang datang...Baru jer singgah ke blog dia...Tapi dari shoutbox dia, kawan2 cakap dia tengah sakit...Hope sangat Lya akan cepat sembuh...Ya ALLAH...Hasil dari usaha mengodek kat blog kawan2 Lya, Lynn dapat tahu yang dia skrg berada di ICU Kemaman...Dia mengalami masalah jantung...Hope sangat la Lya sembuh cepat...
  5. Zana @ Mama Batrice - Seorang mama kepada anak perempuan yang sangat comey...Memang hot mama la dia nie...Anak dia baru jer kuar Hospital Kluang disebabkan asthma dan jangkitan kuman kat paru2...Oh yer, Lynn pun kenal dia dah lama dah...Sejak di UiTM Shah Alam sebab kitorang satu fakulti...Heheheh...Kes sama dengan Lieya juga...
Bagi tahu apa perkara paling hebat yang korang buat sebagai sahabat...
  1. Its quit personal la...Rasanyer sebagai sahabat2 Lynn lebih tahu tentang yang ini...Lynn tak dapat nak terangkan secara detail...Jadi x der jawapan yang specific utk perkara yang ini...Jangan marah yer RYNA...
Itulah jawapan2 terhadap beberapa perkara yang perlu Lynn siapkan sebab nak terima award nie...Hope sangat RYNA berpuas hati dan Lynn juga nak serahkan award nie pada RYNA...Kenapa? Sebab Lynn nak bagi la...Hope RYNA terima dengan hati yang ikhlas yer...Okey la nanti Lynn update lagi entry2 baru untuk tatapan korang...

Note : Untuk kawan yang baik dan tabah, LyAfrina...Lynn doakan Lya sihat cepat dan kuat menghadapi dugaan ini...Lynn jauh di JB nie dan tak berpeluang nak menjenguk Lya di hospital tapi Lynn akan sentiasa berdoa agar Lya cepat sembuh...Kuatkan semangat yer Lya, sebab Asya masih memerlukan Lya dalam hidupnyer...

25 comments:

Ain said...

lynn, thanks doakan lya...

hopefully lya kuat melawan setiap kesakitan dan kembali pulih seperti sediakala....

ain belum sempat melawat lya lagi, kalau dah jumpa lya nanti, ain update k....

LyNn HaMzAh said...

Ain : Lya selalu jenguk dan komen entry Lynn jadi bila dia sakit Lynn rasa sedih sangat...Lya memang seorang wanita yang tabah...Lynn harap sangat dia kut hadapi penyakit dia...Kalau ada masa lawat dia yer...Kalau Lynn dekat dgn Kemaman memang Lynn akan melawat dia juga...

NaNaJoe said...

wah2!!!
dpt award..
congrates ya~ :)

LyNn HaMzAh said...

nanajoe : hehehehe..tima kaceh...

Sumijelly said...

wah..rajinn ya wat TAG..
kalu kak sumi mcm malas cikit..hahaha
x per.. jannji ada gak berupdate kan??hehehe

Sumijelly.com

LyNn HaMzAh said...

sumijelly : erm, kawan dah bagi award kak kena la buat entry...kalau x nanti kecik hati kawan lynn tu...hehehehe...

☆ lieya latif ☆ said...

wah wah wah .....ade award hah....tu ar kak lynn..sape kate artis jek leh dpt award.....kite ade blog pun leh dpt award kan....glamer gitu kite ni heheheehehehe......

thanks kak for the lovely award!~

LyNn HaMzAh said...

lieya latif : hehehehe...terima yer lieya...kita pun artis gak...artis kat rumah jerk...wakakakaka...

mysha said...

tahniaH akak daPat aWard.. oo akak KawaN ngan Kak Lieya ngan KaK zanA yer... :) tq akak sudi jeNguk Blog sHa...

etomyam said...

award dan tag mengetag mengeratkan tali persahabatan :D

sall said...

bestnye dapat award.

LyNn HaMzAh said...

mySha : yup...kak lynn memang kawan dgn lieya & zana sejak zaman bljr dulu...kita keep in touch yer...

LyNn HaMzAh said...

etomyam : betul la tu...award & tag memang mengeratkan silaturahim...

LyNn HaMzAh said...

sall : heheheh...insyaallah awak pun dapat juga nanti...

fikaryna said...

lynn..sgt berpuas ati! hehe..

Zaidah said...

didoakan semoga lya sihat...kita samalah lynn kat JB jauh sangat..rasenyer nak call ajelah...

LyNn HaMzAh said...

ryna : hehehehe...suker yer...

LyNn HaMzAh said...

zaidah : itu la tu...kalau dekat memang dah gie tgk...hope she will be fine...

Wawa~* said...

waaa.. tahniah dpt award :)

ksiannya blogger lya tu.. hope dia trus tabah n cpat smbuh...

comeynyer anak akak... rasa nk cobet2, hihi

kella said...

lya sedang sakit kah?
baru tahu saje ni...
lagipun lama tak sapa dia, sebab sibuk! k lynn lya sedang sakit apa

anyway, thanks ya sebab kasi award ni kat kita! nanti kita buat! tengkiu!

LyNn HaMzAh said...

wawa : erm...memang lya sakit skrg nie...sampai skrg masih tak der apa2 citer dari lya mahupun kawan2 dia...kita doakan dia cepat sihat yer...

LyNn HaMzAh said...

kella : rasanya lya sakit mcm dia pregnantkan asya dulu...kata kawan2 dia lya memang ada masalah jantung sejak sekolah lagi...baru2 nie dia pengsan kat pejabat...terus masuk icu tau...risau juga kak lynn sebab anak dia kecik lagi...kesian asya...

kella said...

ya Allah.. betul ke kak lynn!?
sama-sama kita doakan yg terbaik untuk lya!

LyNn HaMzAh said...

kella : betul kella...awal minggu hari tu kak lynn terfikir2 gak knp lya tak komen entry kak lynn...cari2 rupanyer dia kat dalam icu kemaman skrg nie...hope sangat dia sembuh cepat...

SJB said...

Nice :D.