July 2, 2010

World Cup 2010

Sejak akhir2 nie kitorang ber3 kat rumah asyik berebut remote control ASTRO jerk...Masing2 ada rancangan kegemaran masing2 yang nak ditonton...Lynn dah tentu la sibuk nak tengok WARNA, RIA, PRIMA...Tapi Mr. Hubby plak asyik nak tgk BOLA jerk...Qistina sibuk juga nak tengok TOM TOM BAK kat CERIA dan MICKEY MOUSE CLUBHOUSE kat PLAYHOUSE DISNEY...Huhuhuh...Boleh jahanam juga remote control tu sebab kan perebutan kuasa di antara kitorang bertiga nie...

Untuk pengetahuan korang semua Lynn x berapa amek pot sangat pasal WORLD CUP nie...Tapi entry kali nie Lynn tetap nak share dengan korang jadual kat bawah nie...Mesti ada yang dah dapat kan jadual nie...Tapi ada juga yang mencari2...Betul x? Lynn dapat pun dari Google...Jadi kita kongsi bersama la yer kat sini...Sila klik gambar untuk lebih clear...


Team yang mana jadi pilihan korang? Lynn? Erm...Entahlah...Tak tahu nak pilih yang mana sebab bukan Lynn amek pot sangat pun pasal bola nie...Hehehehe...Untuk para penyokong BOLA di luar sana teruskanlah menyokong team kegemaran anda yer...Okey la...Nak kena chaio dulu...Ada kerja2 yang perlu diselesaikan...

8 comments:

Dee said...

yg jd juara nanti adalah pilihan dee...hahaha..

kella said...

tak pernah berebut, tiada astro..
sib la baik juga mr hubby tak fanatik sangat! huhu

LyNn HaMzAh said...
This comment has been removed by the author.
LyNn HaMzAh said...

Dee : team mana agaknya yer?

LyNn HaMzAh said...

kella : ok arr tu x berebut...best...

dak eina (◕‿◕) said...

ala kak..WC nie 4thun sekali je..beralah la sket..hihi

LyNn HaMzAh said...

dak eina : memang beralah dah nie...hehehe...Brazil kalah dah malam tadi...Go Orange Go...

SJB said...

Sesiapa yang menang itu yang saya pilih hehehe.